Restaurant Rose Garden
Rose Garden onderscheidt zich van een gewoon Chinees Indisch Restaurant door haar accenten te leggen op de authenciteit van de eenvoudige Chinese keuken, gecombineerd met hoog kwalitatief en fijnzinnig creatief vakmanschap. Maar ook diverse vegetarische gerechten sieren de uiterste uitgebreide, meer dan 200 gerechten tellende menukaart van Rose Garden.
Hiermee heeft ze een bekendheid gekregen in Barneveld. Het restaurant is opgericht door de heer en mevrouw Pang. Verder biedt restaurant Rose Garden plaats voor circa 110 personen en voldoende parkeergelegenheid.

Afhaal
U kunt meer dan 200 verschillende gerechten afhalen. Van soepen en rijsttafels tot culinaire specialiteiten van de chef. De gerechten zijn net als het restaurantgedeelte onderworpen aan de hoge kwalitatieve eisen en worden tevens verpakt in degelijke magnetron bestendige bakjes.
Klik hier voor onze afhaallijst


Catering service

Heeft U iets te vieren? Een verjaardag, jubileum of een personeelsfeest? Of zomaar een feestje? Dan staat Rose Garden Catering service tot uw beschikking voor catering vanaf 20 personen. Biedt uw gasten een Oosters culinaire hoogstandje in uw eigen huis.
Klik hier voor de soorten menu's

Dinercheque - een stijlvol culinair cadeau!
Vaak is het lastig om een leuk of origineel cadeau te vinden voor uw partner, goede vriend(in) of collega. Met de Rose Garden Dinercheque geeft u een bijzondere culinaire ervaring cadeau. U kunt de Rose Garden Dinercheque afhalen bij restaurant Rose Garden. De hoogte van het te schenken bedrag bepaalt u zelf.


Rabobank-award 2005Chinese Barnevelders
Daarna is het tijd voor de uitreiking van de Rabobank Award, een prijs die wordt toegekend aan een ondernemer die op opvallende wijze binding met zijn klanten bevordert en onderhoudt. May en Francisco Pang, van Chinees Indisch Restaurant Rose Garden, mogen de prijs in ontvangst nemen. ,,Het is een eer dat de familie Pang hier staat. U bent niet alleen een bekende Barneveldse Chinees, maar meer nog Chinese Barnevelders. U hebt een bijzondere band met uw klanten’’, luidt het commentaar van de juryvoorzitter. (13 oktober 2005, Barneveldse Krant)Fine Eastern Restaurants
Sinds 1 januari 2009 zijn wij lid van Fine Eastern Restaurants (FER). Een lidmaatschap dat wij bijzonder op prijs stellen omdat dit een erkenning is van ons streven naar een hoge graad van service, gastvrijheid en professionaliteit.Fine Eastern Restaurants is de vereniging van restaurateurs met de betere Chinees/Oosterse a la carte restaurants in Nederland. Slechts een restaurateur met een langdurige, goede reputatie in een bepaalde regio kan voor het lidmaatschap van FER worden uitgenodigd

De doelstelling van FER is om gasten steeds te blijven verrassen met nieuwe culinaire creaties. Daarom zijn de leden van FER voortdurend bezig met vernieuwing en educatie. Om dit streven verder te kunnen waarborgen is ook de onbegrensde instroom van jong authentiek talent, zoals koks uit China, essentieel. Daarnaast zoekt FER naar andere wegen om niet alleen de leden, maar vooral ook de gasten met nieuwe visies en smaken
te laten kennismaken.

Sinds de oprichting van de FER heeft zij enorme publiciteit gekregen, niet alleen als voortrekker van de goede Chinese keuken, maar ook door haar betrokkenheid bij de Nederlandse samenleving waarin zij verschillende goede doelen steunde.


Ontvangst van de FER-predicaat (27 februari 2009)

Rose Garden in de top 20 beste Chinese restaurants van Nederland
Rose Garden is bij de allereerste Misset Horeca Chinese Restaurant Top 100 in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) in de prijzen gevallen. Daarbij is ook uniek dat de beoordeling is gedaan door collega restaurateurs, mystery guests en een vakjury met Pascal Jalhaij, voormalig en dus onafhankelijk tweesterrenkok. In deze ranglijst van Misset Horeca is restaurant Rose Garden op de 19e plaats gekomen.

De ranglijst komt voort uit een onderzoek dat Misset Horeca uitvoerde naar de beste Chinese restaurants in Nederland. Vele restaurants werden bezocht door mystery guests die onder andere letten op het opnemen van de bestelling, de persoonlijke begeleiding, het reageren op signalen, de vriendelijkheid, de sfeer, de kwaliteit van het eten, de deskundigheid, de verzorging en de service bij het afrekenen.

Misset Horeca heeft de Top-100 lijst van Chinese restaurants samengesteld op basis van vakmanschap en beroepstrots.”Welke Chinees heeft het meeste oog voor de gast en weet dit te koppelen aan een prima keuken?”

Wij zijn erg verrast en vinden deze notering een groot compliment en erkenning voor de inzet van ons team. We willen zeker op deze voet doorgaan en continu blijven werken aan kwaliteitsverbetering, creativiteit, service en gastvrijheid.

Voor de Top 100 ranglijst kunt u vinden op www.missethoreca.nl 
Home Restaurant Menu Catering Contact